top of page

Històries de confinament!

Bon dia nois i noies!


Espero que estigueu tots i totes molt bé. M'ha encantat veure les vostres hipòtesis i propostes sobre el possible negoci que podria obrir la señora Barballarga. Sou genials!


Per aquest motiu ara us toca a vosaltres. Ha arribat l'hora de crear relats o històries imaginaris o reals que heu pensat durant aquests dies. Aquestes històries les compartirem al diari de confinament que farem juntament amb els de sisè. Penseu bé i reviseu el punts imprescindibles del conte per estructurar-lo correctament i no deixar-vos res important.


Però tranquils/es! Si el confinament us ha robat la inspiració i la creativitat, no us preocupeu. Aquí un deixo l'enllaç de la web dels contes bojos que tant us agraden: https://win.memcat.org/infantil/contesb/index.html D'aquesta manera, a partir de les paraules que vulgueu es crearà una història que podreu modificar o continuar.


I per aquells o aquelles que estigueu encallats a mig camí de la història us deixo la versió online dels story cubes: https://rpg.nathanhare.net/storygen/ que tant us ajuden a la classe. Així doncs, podeu tirar els daus les vegades que vulgueu i agafar idees per continuar la història.

Si algú/na de vosaltres també s'anima també pot crear un article pel nostre diari. Si ompliu aquest formulari online: https://newspaper.jaguarpaw.co.uk/ us el generarà directament. En encantarà llegir alguna notícia divertida i esperançadora durant aquests dies.


Molts ànims. Espero que gaudiu molt creant les vostres històries o notícies. Quines ganes de llegir-les totes!




bottom of page